Над 460 компании от хранително-вкусовата промишленост се събират в София от 8...
Изложители от три континента се включват в Международните хранителни изложени и Wine&Spirits…
Производството на захар се възстановява
Въпреки забавеното засаждение поради влажна пролет, производството на бяла захар в ЕС…
Производството на зехтин в ЕС бележи спад от 40% за година
Цените достигат исторически върхове Поради по-ниското производство на зехтин в ЕС през…
Цените на суровото мляко в ЕС бележат непрекъснат спад от началото на...
Въпреки това доставките остават стабилни и дори се очаква увеличение от 0,3%…
Потреблението на месо в ЕС намалява
Цените на храните все още остават голямо безпокойство за потребителите. Като цяло,…
Производители на млечни продукти: В момента се води война срещу млечния бранш
Срещу млечния бранш се води война, но не знаем от къде. Това…
Основните храни запазват стабилни цени, плодове и зеленчуци поскъпват
На прага на есенния сезон има стабилни цени на основните храни и по-скъпи…
Радослав Христов: Ще сезираме премиера за по-строг контрол върху производството на вносните...
"Разковничето като цяло е във вноса на слънчоглед от Украйна, тъй като…
България представи традиционни консерви на агроизложение в Полша
5 БГ компании показаха най-добрата си продукция на POLAGRA 2023 България променя…
КЗК търси нарушения в две компании заради подправеното овче сирене
От комисията ще разследват за заблуждаващи практики в "Милки Груп Био" и…
БАБХ прави нов анализ на уличените в имитация млечни продукти
Резултатите от проучването на сдружението „За достъпна и качествена храна“ не могат…
Изследване: 1 от 10 сирена и кашкавали са приготвени само от овче...
През май тази година друго изследване, направено от „Сдружение за достъпна и…