Хранителна индустрия

Хранително-вкусова промишленост, производство на храни и напитки, всичко за храните

Всички публикации от Хранителна индустрия

Производството на захар се възстановява

Въпреки забавеното засаждение поради влажна пролет, производството на бяла захар в ЕС

Производството на зехтин в ЕС бележи спад от 40% за година

Цените достигат исторически върхове Поради по-ниското производство на зехтин в ЕС през

Цените на суровото мляко в ЕС бележат непрекъснат спад от началото на...

Въпреки това доставките остават стабилни и дори се очаква увеличение от 0,3%

Потреблението на месо в ЕС намалява

Цените на храните все още остават голямо безпокойство за потребителите. Като цяло,

Основните храни запазват стабилни цени, плодове и зеленчуци поскъпват

На прага на есенния сезон има стабилни цени на основните храни и по-скъпи

България представи традиционни консерви на агроизложение в Полша

 5 БГ компании показаха  най-добрата си продукция на POLAGRA 2023 България променя

КЗК търси нарушения в две компании заради подправеното овче сирене

От комисията ще разследват за заблуждаващи практики в "Милки Груп Био" и

БАБХ прави нов анализ на уличените в имитация млечни продукти

Резултатите от проучването на сдружението „За достъпна и качествена храна“ не могат

Изследване: 1 от 10 сирена и кашкавали са приготвени само от овче...

През май тази година друго изследване, направено от  „Сдружение за достъпна и

Министър Вътев: Надценката на млечните продукти е до 70%

В България липсва закон за търговията с аграрни продукти, подчерта Вътев "За

РЕКЛАМА