Производството на свинско в ЕС няма да расте, въпреки голямото търсене в...
Производството на свинско месо през тази година в ЕС не се очаква…
9 модни тенденции в храните за 2020 година
Пригответе се да кажете „да“ на екологичното хранене, което ще бъде акцент…
Надник от 50 лева не е достатъчен да спаси гроздобера
На земеделските производители от Варненско им се налага да търсят работници от…
Ядем повече кисело мляко и сирене, прясното мляко е по-малко на трапезата...
С 1,7 кг само за година се е увеличила консумацията на кисело…
Германските производители на мляко се оплакват от липсата на рентабилност
Тримесечните данни за разходите на млечните ферми в Германия показват, че през…
Испанците намаляват приема си на месо с 1 килограм годишно
През последните години, в Испания се наблюдава намалена консумацията на месо, но…
Преди Брекзит на Острова: Броят на телетата намалява главоломно
Според анализ на Икономическата служба няма почти никакви индикации за това, че е…
Отглеждането на соя в ЕС ще намали пожарите в Амазония
Произвеждането на соя в ЕС, вместо внасянето и от други страни, като…
Вино, шоколад и още нещо
„Сетива без граници“ – новата платформа за събития провокира с богата програма…
Оставаме без касапи, сегашните на възраст между 55 и 67 години
България е поставена пред реална опасност от липсата на кадри в сферата…
Догонваме 2018 г. в млекопреработката
През месеците юли и август на 2019 г. бавно започва стопяването на…
Три страни “изяждат” 52% от прясното сирене в Европа
Страните с най-голям обем на консумация на прясно сирене през миналата година…