Потребителски навици: Мляко всеки ден купуват близо 33% от българите, 9% са...
Национално представително проучване показва, че 37,1% от анкетираните се интересуват от условията…
Даниел Божанков, АПП: В търговската мрежа не виждаме украинско пилешко месо или...
Трябва да се изчисти процеса с етикетирането и произхода на продуктите, коментира…
Акриламидът: Как да се предпазите от него с лесни трикове в кухнята
Лимонена киселина, солен разтвор, бланширане, какво още можете да приложите на практика?…
Пресните зеленчуци поевтиняха с 22,7% през юли
Намаление в цената има още при олиото, яйцата, захарта и други През…
В Германия напечатаха мляко под формата на лист А4
Консуматорът може да приготви точно толкова мляко, колкото му е необходимо Германската…
Животновъди: Трябва да защитим производителите на мляко
Бойко Синапов: Необходим е контрол по цялата верига "Още при встъпването си…
В МЗХ търсят къде се трупа най-голяма добавена стойност при млечните продукти
От бранша настояват да се промени БДС, като се влага само българско…
Отбелязваме Международния ден на бирата
Най-големи любители на пивото у нас продължават да са потребителите от района…
Захарта в ЕС струва 1000 евро за тон
Очаква се тази ситуация да повлияе на увеличаването на разходите на европейските…
Иновации: Микропредприятие изнася собствени млечно-кисели бактерии за цяла Европа
Със закваските на предприятието са приготвени кисели млека - овче, биволско и…
Три нови наредби ще регулират предлагането на фермерска храна в къси вериги
Подготвя се законодателство и за дефинирането на „пресен продукт“, „свеж продукт“, „чист…
Bтopa гoлямa cдeлĸa в млeчнaтa индycтpия в cтpaнaтa ще бъде реализирана скоро
Цeлтa нa cдeлĸaтa e дa ce paзшиpи пopтфoлиoтo oт пpeдлaгaни пpoдyĸти нa…