Ясна е датата на излъчване на сезон 2 на Фермата на Кларксън

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
2 Минути

Популярният сериал Фермата на Кларксън се завръща на екран с нов сезон, нови животни и посеви, обяви Amazon официално.

Както съобщава британското селскостопанско списание Farmers Weekly, Amazon вече потвърди, че дългоочакваният втори сезон на „Фермата на Кларксън“ ще започне на 10 февруари 2023 г.

Сериалът проследява още една година от живота на Diddly Squat Farm в село Chadlington в Оксфоршър, Англия . Това е мястото, където се завръща най-известният във Великобритания , но според Farmers Weekly, може би най-малко квалифицираният фермер Джереми Кларксън – заедно със своя екип от земеделски работници.

Нови животни, култури и ограничени земеделски познания

Amazon обяснява, че във втория сезон ще бъдат представени нови селскостопански животни и култури. Той също така проследява отношенията на Джереми с местния съвет, докато той се стреми да добави ресторант към бизнеса си.

Зрителите могат да очакват по-задълбочен поглед върху още една година във фермата, така че Джереми отново се опитва да разшири ограничените си познания по земеделие под зоркия поглед на своя екип.

Феновете с нетърпение очакват селскостопанските сериали

Феновете с нетърпение очакваха последната част, тъй като първият сезон на „Фермата на Кларксън“ спечели както критиците, така и публиката и се превърна в хит през лятото. Зрителите могат да очакват с нетърпение още екшън във фермата, тъй като продукцията на сезон 3 вече е започнала.

Четете още: Top Gear vs Agro: Как Джеръми Кларксън започна да се занимава с фермерство

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА