Агрозона вдига градусите през януари

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
2 Минути

Новият брой на списание „Агрозона“ излезе от печат. Темата на броя ни е посветена на високоалкохолните напитки – разкриваме любопитни истории около тях, нормативни изисквания и бизнес практики на български компании.

Централното интервю е с доц. Дойчо Димов от Аграрния университет в Пловдив. Той отговаря на въпроси за българското овцевъдство, селекцията на породи, вносът на животни и храненето им.

Новият Евразийски икономически съюз е факт от началото на тази година. Специален материал четете в новия ни брой.

„100% Дъч“ в рубриката „Моят бизнес“ е материал за лидера в производство и износ на прочутото холандско телешко.

Горещите теми за осигуровките в агро сектора – „Минималната осигуровка – върху 300 лв“.

В традиционната консултантска рубрика на експертите от „Агробизнес Консултинг“ са представени трима земеделци, които успешно са реализирали европейски проекти и са развили бизнеса си благодарение на консултациите на „Агробизнес Консултинг“.

Анализът на броя представя суровата млечна реалност у нас.

В списанието се спираме и на новите правила за етикетиране на храните в ЕС. „Оранжерийното производство в България – развитие и проблеми“ разглежда темата за оранжериите в страната.

Средствата по мярката за инвестиции в новата ПРСР са недостатъчни за изграждане на голяма ферма, според едрите говедовъди – темата е разгледана в новия ни брой.

Агрозона присъства и на първия рожден ден на Градските хали в Горна Оряховица.

Страниците „Под сянката на Мадарския конник“ са посветени на отглеждането на коне у нас и на конния туризъм, а репортажът ни на броя е от Непал – страната на контрастите.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА