Администрацията си търси стажанти в областта на селското стопанство

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
2 Минути

Остават четири дни до края на срока за кандидатстване по Програмата за летни студентски стажове в държавната администрация 2017. Тази година институциите търсят стажанти и в областта на селското стопанство. Национална служба за съвети в земеделието ще приеме 16 стажанти през лятото.

 Отворени позиции има и за животновъдство и растениевъдство.  За сектор животновъдство администрацията търси стажант в  Център за насърчаване на сътрудничество в областта на селското стопанство между Китай и страните от Централна и Източна Европа, като има обявени позиции и за общинските служби по земеделие. Службите във Велико Търново, Кюстендил, Ямбол, София, Перник, Дупница, Пловдив, Плевен и Габрово пък търсят кадри по направление „Растениевъдство“.

Българска агенция по безопасност на храните  дирекция също търси стажанти – в дирекция „Здравеопазване и хуманно отношение към животните и контрол на фуражите“, както и в областните дирекции по безопасност на храните в Добрич, Перник и Монтана.

До приключването на кандидатстването по Програмата  остават само 4 дни. Като цяло студентите могат да избират от над 1200 стажа в 43 професионални направления. Програмата предоставя възможности за провеждане на пълноценни стажове зв структурите на държавната администрация на всички нива и в цялата страна. Програмата е с фокус върху придобиването на практически опит, нови професионални умения и запознаване с държавната администрация.

 

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements