БГ кисело мляко е № 1 в САЩ

Кирил Александров
Кирил Александров
1 Минути
trimona2
Атанас Вълев

Кисело мляко „Тримона” е млечен продукт номер 1 в класацията Dairy Foods’ 2016 Best New Dairy Products в САЩ. То е избрано за най-вкусното откритие на отминалата година с гласовете на потребителите. Те са гласували онлайн в сайта https://www.dairyfoods.com/.

Запазената марка „Тримона” е собственост на пловдивчанина Атанас Вълев. Предприемчивият българин успя да наложи продуктите си в търговската мрежа в Америка, а клиентите му се увеличиха стремглаво не само заради вкуса, но и заради факта, че е био. “Нека гърците си имат философите, оставете киселото мляко на нас”, гласи новото рекламно послание на “Тримона”, която е основана от пловдивчанина Наско Вълев и вече се продава в стотици супермаркети на Източния бряг, съобщи Клуб Z.

Американското българско кисело мляко е органично и пълномаслено. С каймак. Кравите, които дават млякото за него, пасят тучна зелена тревица, а не се тъпчат с фуражи. Леко резливо е и всеки, който го е опитал казва, че е по-истинско от киселите млека в България.

Кирил Александров работи като журналист от 2006-а година. Преди да работи в Agrozona.bg, е бил част от екипите на Агенция "Фокус", сп. Тема и сайта Expressnews.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА