Агрозона през септември: Земя по учебник

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Агрозона открива земеделската и учебната година през септември с брой, посветен на аграрното образование у нас. По темата четете: “Земеделските гимназии вече са на издръжка на общините”, “Училищата няма да изгубят собствеността си”, “Европа иска образовани земеделци”, “В аграрна Добруджа – нулев прием за аграрно обучение”. Учебната тема продължава с материали за дуалното обучение, 108-годишното агро образование в Силистра, личният професионален и земеделски опит на доцент от Института по генетични ресурси в Садово.

Интервюто на броя е с министъра на земеделието Десислава Танева: “Наддоговаряме първия прием по подмярка 4,1 с 30 на сто”.

Рубриката “Моят бизнес” представя съвременния прочит на бозата.

Страниците на експертите по европейски програми от Агробизнес Консултинг са посветени на новостите и промените при втория прием по подмярка 4,1 “Инвестиции в земеделски стопанства”.

Анализът през септември е “Опиумът “субсидии”.

Четете още защо селските имоти са в “девета глуха”, защо трюфелите и българското сирене са встъпили в брак по сметка и защо безсмъртничето е новият хит на пазара.

С репортажа на броя Ви каним на гости в селата на Афродита.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА