45-килограмов бургер направиха в САЩ

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Бургер с тегло над 45 кг са направили собственици на американски ресторант, за да отбележат една година от отварянето на заведението си, съобщава globalmeatnews.com. Бургерът е с говеждо месо и сирене чедър, висок е над 40 см и е с диаметър 122 см. Поканена е публика, която да наблюдава приготвянето на огромния сандвич. За целта желаещите е трябвало да си купят билети, а приходите от продажбата им са дарени на местната хранителна банка. Според собствениците на заведението бургерът е бил толкова голям, че без проблем е можел да нахрани над 100 човека.

Приготвянето е отнело 7 часа. Вкусът на хляба и говеждото месо е обогатен освен със сирене чедър, с пушени домати, майонеза с аромат на бекон, лук.

Снимка: Pontus Edenberg/freeimages.com

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА