Редуцират обезщетенията при нарушения във фермите
Нова наредба ще определя кой и как ще получава средствата Ако фермерите…
Ветеринари ще преглеждат агнетата 24 часа преди клане във фермите
Стопаните ще трябва да гарантират спазването на хигиената, ще колят само свои…
Затварянето на хотели и ресторанти оказва натиск върху цените на говеждото
Очаква се Ирландия да бъде най-силно засегната поради високата експозиция на износа…
Слаб старт за кланиците за червено месо през 2020 г
С около 2000 тона по-малко червено месо е минало през кланиците в…
Чуждият опит: Как да се предпазим от разпространение на COVID-19 в млечните...
Коронавирус се разпространява бързо и неусетно, но има някои прости правила, за…
Димитър Зоров: Всеки оператор трябва да се съобразява със законодателството на страната,...
„Млечният бранш е повече от единен и поздравява министър Танева за предложението…
Определят зони в Черно море, в които за 2 години няма да...
Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури стартира производство по издаване на заповед…
Проф. Георги Георгиев, ЦОРХВ: Свиневъдният отрасъл трябва да се преструктурира
Малката ферма е задънена улица за епизоотичния процес, казва пред "Агрозона" проф.…
Търсенето на прасенца в ЕС намалява
Големите производители в блока отчитат скок в цените през първите три месеца…
Стопанства изхвърлят хиляди литри мляко заради последиците от коронавируса
Стопанствата във Великобритания са принудени да изхвърлят мляко поради ефектите на Covid-19…
Производители: 30 млн. яйца хапва българина на Великден, няма нужда от внос
„Обикновено около Великден се консумират около 30 млн. яйца. Това е нищожно…
Ще бъде ли светът отново такъв, какъвто го познаваме?
Търговците на дребно, преработвателите на месо и секторът на хранителните услуги ще…