С 30% по-ниска реколта от грозде събират в Ямболско
С 30% на годишна база по-ниска ще е реколтата от грозде в…
Вино, шоколад и още нещо
„Сетива без граници“ – новата платформа за събития провокира с богата програма…
2 декара шафран може да гледа едно семейство без чужда помощ
Двучленно семейство може без големи усилия да обработва до 2 дка…
Френски фермери заместват пластмасата със сламки от био ръж
Група земеделските производители са заложили на производството на естествени сламки, с която…
Медено грозде расте от качествена пръчка
В последните години лозите пак са сред любимите култури, които засажда българинът.…
В Добричко подготвят скоростно нивите за новата реколта
В Добричка област стопаните са провели предсеитбената подготовка на най-много декари –…
Къде зимуват бедите в овощната градина
Лесни стъпки как да се отървете от тях в късна есен В…
Агроном: С биоагенти можем да преборим крушовата бълха
„Крушовата бълха е неприятел, който много трудно се ограничава с пестициди, прави…
До 100 лева на хектар за зимни пръскания, от понеделник се кандидатства
До 100 лева на хектар с ДДС може да получат овощарите, които…
Европа се раздели на два лагера – производители и потребители на биологични...
Броят на компаниите, произвеждащи биологични продукти в Полша, се е увеличил с…
Нова супер храна се задава от Япония
В последния епизод на кулинарното предаване Taste, се представят корените на продукта…
Във Великотърновско са засели най-много пшеница
207 925 дка с пшеница вече са засети във област Велико Търново. В…