Занаятчийските храни във фокуса на обучителен семинар

Георги Узунов
Георги Узунов
1 Минути

Занаятчийските храни и микропроизводствата ще са част от темите на десетото юбилейно издание на обучителния семинар „Осигуряване на качеството и безопасността на храни, напитки и фуражи“, съобщава localfood.bg. Така събитието ще е от полза и на малките производители на фермерски и занаятчийски храни – както на тези, които тепърва стартират, така и на тези, които имат вече известен опит в областта.

Обучението ще е след няколко месеца, през юни – от 19-ти до 22-ри, в Пловдив в хотел “Империал”. То е съвместна инициатива на Центъра за обучение по качество и безопасност на храните, катедра “Биотехнология” на Университета по хранителни технологии, Българската агенция по безопасност на храните и Центъра за оценка на риска по хранителната верига.

Участниците на събитието ще получат теоретични и практически знания за съвременните аналитични методи за бързо установяване и количествено определяне на химични и микробиологични опасности в храни, напитки и фуражи. Ще се разискват и методите за провеждане на органолептичен анализ.

ЕТИКЕТИ:
Георги Узунов е в сферата на журналистиката от 7 години. Работил е за национални медии като Радио "Фокус", Дарик Радио и Националното радио. Завършил е бакалавър "Журналистика" в Софийския университет, а магистратурата му е в специалност "Журналистика, Продуцентство и Финанси".

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА