Занаятчийските храни във фокуса на обучителен семинар

Георги Узунов
Георги Узунов
1 Минути

Занаятчийските храни и микропроизводствата ще са част от темите на десетото юбилейно издание на обучителния семинар „Осигуряване на качеството и безопасността на храни, напитки и фуражи“, съобщава localfood.bg. Така събитието ще е от полза и на малките производители на фермерски и занаятчийски храни – както на тези, които тепърва стартират, така и на тези, които имат вече известен опит в областта.

Обучението ще е след няколко месеца, през юни – от 19-ти до 22-ри, в Пловдив в хотел “Империал”. То е съвместна инициатива на Центъра за обучение по качество и безопасност на храните, катедра “Биотехнология” на Университета по хранителни технологии, Българската агенция по безопасност на храните и Центъра за оценка на риска по хранителната верига.

Участниците на събитието ще получат теоретични и практически знания за съвременните аналитични методи за бързо установяване и количествено определяне на химични и микробиологични опасности в храни, напитки и фуражи. Ще се разискват и методите за провеждане на органолептичен анализ.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ
ЕТИКЕТИ:
Георги Узунов е в сферата на журналистиката от 7 години. Работил е за национални медии като Радио "Фокус", Дарик Радио и Националното радио. Завършил е бакалавър "Журналистика" в Софийския университет, а магистратурата му е в специалност "Журналистика, Продуцентство и Финанси".

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама