ЮПЛ БЪЛГАРИЯ – КОМПАНИЯ С МИСИЯ КЪМ ЗЕМЕДЕЛИЕТО

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
2 Минути

UPL е глобален лидер в хранителните системи, сега сред първите 5 компании за селскостопански решения в световен мащаб.

Компанията предлага интегрирано портфолио от патентовани продукти за различни масови и специализирани култури, сред които обеззаразители за семена, продукти за растителна защита, биологични решения, торове, продукти за съхранение на реколтираната продукция.

Едно от водещите имена в портфолиото на UPL e Ксанаду – двукомпонентен хербицид за контрол на широколистни плевели в житни култури. Какво го отличава и защо така бързо през последните години се утвърди като еталон? Активното му вещество е бенсулфурон – единствено UPL притежава регистрация в Европа при пшеница, ечемик, ръж, тритикале. Еталон е не само при контрола на широколистните плевели, но и на ефемерните, които са сериозен проблем както през есента, а вече и през пролетта. Активното вещество се допълва от 4% метсулфурон за по-добър и ефективен контрол на мак.

От тази година UPL пуска нова комбинация, двукомпонентно фунгицидно решение за контрол на всички икономически важни болести в житни култури. ВАКСИПЛАНТ ДУО – две активни вещества със системно и трансламинарно действие. Третирането с Ваксиплант Дуо предизвиква синтез на специфични елиситори, които от своя страна активират синтеза на фитоалексидити, на генно ниво повлияват активността на гените, отговорни за синтеза на PR протеините. А те са в пряка връзка с устойчивостта на растението на болести.

На земеделските производители UPL предлага програмата ProNutiva. Идеята на програма е да внедри биологични решения в конвенционалното земеделие, за да защити растенията. С добра печалба без загуби и в синхрон с регулаторните изисквания на Европа за намаляване на използването на химически продукти и по-малко остатъци в крайната продукция.

Екипът на ЮПЛ България е екип от висококвалифицирани специалисти, винаги на ваше разположение!

Следете сайта на компанията и Фейсбук страницата ни, за да се запознаете с иновациите и тенденции в света на земеделието.

https://www.upl-ltd.com/bg

https://www.facebook.com/UPLBulgaria

 

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА