Впечатляващи иновации за третиране на семена

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

И тази година Байер България, дивизия Кроп Сайънс участва на изложението БАТА АГРО 2016, където представи продуктите за третиране на семена ЮНТА КУАТРО и ЛАМАДОР.

Юнта Куатро е последната генерация обеззаразител за пшеница и ечемик на Байер. Продуктът съдържа комбинация от висококачествени инсектициди и фунгициди, които осигуряват дълготрайна защита на семената и дори в началото на вегетацията предпазва кълновете и растенията от болести и неприятели.

Ламадор е високоефективен фунгицид при житните срещу болести, пренасяни чрез семената. Ламадор показва пълен контрол на основните болести, пренасяни със семената на житните. Освен това обеззаразяването с Ламадор допринася за развитието на по-силни и здрави растения. От третираните семена се развиват растения, които имат по-добър хабитус. Растенията, произлезли от третирани с Ламадор семена, са значително по-зелени, имат по-къси, но по-широки листа в сравнение с растенията, покълнали от нетретираните семена.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements