Възможност за включване в бизнес делегация в Сингапур, Виетнам и Индонезия

Лилия Александрова
Лилия Александрова
1 Минути

Възможност за включване в бизнес делегация на еврокомисаря по земеделие и развитие на селските райони Фил Хоган предлага на своя сайт Европейската комисия. Визитата във Виетнам и Индонезия ще се състои от 2 до 9 ноември 2016 г., а в Сингапур на 6 и 7 ноември.

В програмата са включени промоционални дейности в Ханой, Хо Чи Мин, Сингапур и Джакарта. Ще се състоят семинари за условията на местните пазари, ще се състоят срещи с търговци – вносители, дистрибутори, търговци на едро, хранителни вериги, магазини за специалитети и др. Предвижда се и провеждането на пресконференции, интервюта с медии и др.

Посещението в Джакарта ще бъде свързано с международното изложение SIAL Interfood 2016.

Финалната селекция на представители на бизнеса ще бъде базирана на идеята за постигане на баланс между продуктите и географската представителност на бизнеса в ЕС.

Програмата на бизнес делегацията може да видите ТУК.

Може да направите своята регистрация за участие ТУК.

Лилия Александрова е журналист в „Агрозона“ от 2013 г. Има магистърска степен по Международни отношения и бакалавърска степен по Бизнес администрация. Интересите ѝ са в областта на политическата интеграция и Европейския съюз, агропредприемачеството, образованието, труда и социалната политика.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements