Утре започва Национално изложение по животновъдство в Сливенско

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Дванадесетото Национално изложение по животновъдство Сливен 2016 започва утре, 22-и октомври, става ясно от съобщение на земеделското министерство, което заедно с  Изпълнителна агенция по селекция и репродукция, е организатор на събитието. Мястото на провеждане е пазарът за селскостопански животни, преди разклона за село Мечкарево, област Сливен. Начало на изложението ще постави земеделският министър Десислава Танева.

Организаторите посочват, че ще бъдат представени повече от 550 селскостопански животни, които ще онагледят биологичното разнообразие и достиженията на селекцията, провеждана от развъдните организации в областта на говедовъдството, овцевъдството, козевъдството, и коневъдството у нас.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements