Трансформация: Цех за ядки в Павликени става предприятие за месо и колбаси

Павлина Георгиева
Павлина Георгиева
1 Минути

Планът е да се произвеждат до 3 тона стока на ден

Инвестицията е на местната фирма „Денимес“ ЕООД, която планира да произвежда в зданието до 3 тона стока на ден. За целта обаче са необходими реконструкция и преустройство на сградата, които ще стартират след одобрение от страна на Община Павликени и Регионалната инспекция по околната среда и водите.

Какви дейности ще се извършват?

В предприятието ще се извършват дейности по приемане на суровини от трупно месо от дребни копитни животни в охладено състояние, както и на замразено разфасовано и опаковано месо. Те ще се преработват до получаване на месни заготовки, трайни варени и варено-пушени колбаси и трайни суровосушени продукти.

Готовата продукция е предназначена за директна консумация, както и след топлинна обработка.

Павлина Георгиева завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. В Аgrozona приоритет са й биологичното земеделие и здравословните храни, розопроизводството, пчеларството, ловът и риболовът.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА