Представят пред рибари в Балчик възможностите за финансиране

Павлина Георгиева
Павлина Георгиева
1 Минути

Екипът на Областен информационен център – Добрич (ОИЦ-Добрич), в партньорство с Местната инициативна рибарска група (МИРГ) „Шабла-Каварна-Балчик“ ще проведе среща с рибарската общност на 27 януари (понеделник) от 13 часа, в Тераса „Тузлата“, общ. Балчик.

Експертите от ОИЦ-Добрич ще представят възможностите за кандидатстване по Програма за морско дело и рибарство 2014-2020 г. Основни акценти в дискусията ще бъдат целите, основните параметри, допустими кандидати и проекти, които ще могат да получат финансиране, допустими дейности и разходи. Присъстващите ще могат да се запознаят и с точните процедури по кандидатстване, етапа на оценка и договаряне.

Екипът на МИРГ ще запознае присъстващите с актуалните и предстоящи за откриване на прием мерки от Стратегията за водено от общностите местно развитие на МИРГ „Шабла-Каварна-Балчик“. Поканени са да присъстват рибари, собственици на кораби, бизнеса, граждани и медии. Участието в срещата е безплатно и не се изисква предварително заявяване.

Павлина Георгиева завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. В Аgrozona приоритет са й биологичното земеделие и здравословните храни, розопроизводството, пчеларството, ловът и риболовът.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама