Семинар за маркетинга в селското стопанство и повишаване на конкурентноспособността ще се проведе в Плевен

Павлина Георгиева
Павлина Георгиева
2 Минути

В семинара на обучаемите ще се предложат иновативни методи и техники как да реализират своята продукция и да повишат продажбите си

В периода от 10 до 12 февруари 2023 г. в град Плевен ще се проведе семинар на тема “Маркетинг в селското стопанство – повишаване на конкурентноспособността, ресурсната ефективност и продажбите”.

В семинара на обучаемите ще се предложат иновативни методи и техники как да реализират своята продукцияи да повишат продажбите си. Същевременно ще бъдат застъпени теми, свързани със смекчаване на последиците от изменението на климата и адаптиране към него.

Семинарната програма ще започне на 10 февруари в 15 ч. и ще продължи на 11 февруари в часовия диапазон от 8 до 10:20 часа и в късния следобед от 15 часа. В неделя преди обед ще се проведе заключителната част на семинара.

В обученията и семинарите могат да участват земеделски производители и техните работници/служители, които са заети на постоянен трудов договор в съответните земеделски стопанства.

На обучаемите се ще бъде издаден и сертификат по образец на МЗм

За включилите се в семинара ще се поемат нощувките за пътуващи от други населени места на 10 и 11 февруари, както и изхранването по време на семинарните дни. Допълнително се заплащат до 20 лв. пътни разходи срещу представен касов бон за билет и/или гориво за тези, които пътуват от други населени места.

Участие може да се заяви най-късно до 8-ми февруари 2023 г.

Може да се свържете с организаторите на телефон 0895577922.

Подробна информация за целите на проекта , темите и лекторите на семинара може да намерите на сайта на бенефициента на адрес https://icoms-bg.com/

 

Павлина Георгиева завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. В Аgrozona приоритет са й биологичното земеделие и здравословните храни, розопроизводството, пчеларството, ловът и риболовът.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА