Сеитба без компромиси с навигации и автопилоти CHCNAV

Милица Петрова
Милица Петрова
2 Минути

За по-малко от 2 години CHCNAV се превърна в продукта с най-бързо растящ пазарен дял в България.

Защо българските земеделци избират CHCNAV? Ето защо:

CHCNAV Navigation Technology e водеща компания в геодезичното оборудване, картографирането и GNSS RTК технологиите, като дори новите измервания на връх Еверест са направени оборудване от CHCNAV а именно GNSS приемника P5.

Именно този модел приемници и антени последно поколение са използвани за изграждането на най-новата и модерна RTK мрежа в българското земеделие- RTK.bg. Мрежата е с национално покритие, а локациите на базовите станции са специално подбрани изцяло за нуждите на българските земеделци.

През Март 2022г ИНОВЕКС Груп представи най-новия модел навигация и автоматично управление NX510, като междувременно системата получи множество допълнителни функционалности – напълно безплатни за всички клиенти.

Освен перфектна точност, системите за автоматично управление CHCNAV работят едновременно с 2 СИМ карти свързани с мрежата на RTK.bg, а като допълнителна сигурност разполагат с технологията RTK NonStop с 10-минутно буфериране при пълна липса на сигнал. Благодарение на UHF радио RTK модула, системата е готова за работа с RTK радио сигнал.

Системата работи безупречно при ниска скорост от 0,3км/ч  за улеснение на  зеленчукопроизводителите, а работа при наклони и стръмни терени е гарантирана от пълния набор интегрирани сензори, включени в цената.

Системите са напълно отключени за RTK и DGPS сигнали, като работят с всички сателитни системи – GPS, GLONASS, BEIDOU, GALILEO, EGNOS. Разполагат с 10.1 инчов защитен индустриален Android таблет с меню на български език, WiFi, 4G, CAN, ISOBUS и UHF вградено радио за пълна свобода на приложенията и свързването без повече такси за отключване.

Промоционалните предложения на ИНОВЕКС Груп започват на цена от 9 900лв. без ДДС и обхващат пълната гама навигации, автоматично управление и професионални базови станции на CHCNAV.

За повече информация за продуктите може да се свържете с официалният вносител за България ИНОВЕКС Груп 087 910 5050, 088 910 5050 или на RTK.bg

 

 

Милица Петрова е завършила Маркетинг във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий". Работи в отдел "Реклама и Маркетинг" на Agrozona.bg от 2021 г.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements