Проект на наредба удължава до 29-и май срока за заявления за директни плащания и мерки, базирани на площ

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

На сайта на Министерството на земеделието и храните са публикувани Доклад и Проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредба № 5 за условията и реда за подаване на заявления по схеми и мерки за директни плащания.
Проектът предвижда за 2015 г. срокът за подаване на заявления за директни плащания и мерките, базирани на площ, да е до 29-и май. Срокът по чл. 11, ал. 1 за извършване на промени в получените УИН заявления и в приложените документи, включитено добавяне на допълнителни схеми и мерки, както земеделски парцели и/или животни схеми и/или мерки, е до 12.06.
Докладът е на заместник-министъра на земеделието Васил Грудев, че на заседание на Комитета по директни плащания е представен и единодушно приет проект за удължаване срока на подаване на заявления за Кампания 2015. Удължаването засяга всички схеми и мерки за директни плащания, преходната национална помощ, както и мерките по ПРСР, за които се кандидатства с единно заявление за подпомагане.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements