Предстои обучение за бутиково производство на лютеница

Лилия Александрова
Лилия Александрова
1 Минути

Производителите на плодове и зеленчуци, които искат да произвеждат лютеница с продукти от собствената си градина могат да се информират за това на безплатно еднодневно обучение, което ще се проведе на 17 октомври в София.

Инициативата е на сдружение „Устойчиво общество” и дава възможност хората, които се занимават с биоградинарство и кулинарно занаятчийство като хлебарство, сладкарство, традиционна преработка на плодове и зеленчуци, пчеларство и други, да получат необходимата информация, за да могат да излязат на пазара.

Лилия Александрова е журналист в „Агрозона“ от 2013 г. Има магистърска степен по Международни отношения и бакалавърска степен по Бизнес администрация. Интересите ѝ са в областта на политическата интеграция и Европейския съюз, агропредприемачеството, образованието, труда и социалната политика.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА