Пчеларско изложение набира изложители

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

От 3-ти до 10-и април на площад “Бански” в София ще се проведе Великденско изложение в рамките на Софийския фестивал на меда. На събитието ще се съберат пчелари от цялата страна, които ще покажат продукцията си. И към момента се набират заявки за участие от производители. Можете да заявите участие на тел. 0898641613 – инж. Михаил Михайлов, председател на Съюз на българските пчелари и Обединен български пчеларски съюз. Не е задължително участието във всички дни на изложението, продължителността на участие е по избор на изложителя.

Българският потребител не познава достатъчно полезните свойства на пчелните продукти и една от целите на изложението е да ги популяризира. Другата – да осигури реализация на част от пчеларската продукция. По думите на инж. Михайлов, е спорно дали консумацията на нашенеца е половин или един килограм мед годишно на глава от населението, но в сравнение с Германия, където се говори за 2-3 и повече килограма, това е много малко.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама