От утре започва приемът по подмярка 6,3

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

От понеделник, 4-и юли, започва приемът по подмярка 6.3 „Стартова помощ за развитието на малки стопанства“ на ПРСР. Документи се приемат до 12-и август 2016 г. в областните дирекции на Държавен фонд „Земеделие.

Припомняме, че бюджетът за този прием е в размер на левовата равностойност на 30 млн. евро като подпомагането за малки земеделски стопанства ще възлиза на 15 000 евро.

Подмярката цели да подпомогне икономическото развитие и укрепването на малките стопанства и да допринесе за модернизацията и технологичното обновление. Средствата се предоставят безвъзмездно за максимален срок от пет години при условие, че представеният към заявлението за подпомагане бизнесплан е изпълнен коректно.

Условията и редът на прилагане на подмярка 6.3 са регламентирани в Наредба 10 на земеделското министерство от 10-и юни тази година.

Други актуални срокове можете да намерите ТУК.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама