Онлайн семинар: „Иновации и маркетинг в пчеларството”

Юлиана Стоичкова
Юлиана Стоичкова
2 Минути

Опитни експерти ще предоставят съвети за изграждане на собствена маркетинг и бранд стратегия

Национална кампания Be Organic! Ви кани да вземете участие в уебинара „Иновации и маркетинг в пчеларството”. Събитието ще се проведе на 30 октомври 2023 г. (понеделник) от 11 до 12.30 часа.

Всеки желаещ да се включи, ще се запознае с последните иновации в сферата на високите технологии и как те могат да бъдат приложени в пчеларството. Опитни експерти ще предоставят съвети за изграждане на собствена маркетинг и бранд стратегия.

Основен лектор на събитието ще бъде Сергей Петров. Той е основател на компанията Бии Смарт Текнолоджис АД, която стой зад платформата Истински мед и проекта Осинови кошер. Сергей е отдал живота си на опазване на природата и създаването на устойчиви технологии.

Гост лектори ще бъдат Богомила и Емил Пътови от град Тръстеник, обл. Плевен. Заедно с техните деца, те отглеждат 150 кошера в двора на семейната си къща. Ще ни разкажат как се справят с всекидневните предизвикателства и ще дадат ценни съвети за отглеждането на пчели.

На уебинара ще бъдат представени и резултати от проекта HIVEOPOLIS, реализиран от консорциум от шест водещи европейски университета и компанията Pollenity, в рамките на които бяха разработени радикални иновации в сферата на пчеларството свързани с контрол върху ориентационните полети на пчелите чрез робот пчела, скенер за пило и опаразитяване и дори автоматично изваждане на мед от кошера.

Бии Смарт Текнолоджис АД е създадена през 2015 г. и развива технологичния бранд Pollenity. Компанията е насочена към подпомагането на българските пчелари да реализират продукцията си на честна цена и на консуматорите на мед да се сдобият със 100% чист истински мед с гарантирани качество и произход.

Събитието се организира по проектa CAP Green Zone: Be Organic!, реализиран от АБ Комюникейшънс ЕООД с финансовата подкрепа на Европейския съюз.

Регистрация: https://bit.ly/45IozXb
Линк към уебинара: https://bit.ly/46EEB5r

Уебинарът ще се предава на живо във фейсбук страниците на Capgreenzone.bg и Agrozona.bg

Юлиана Стоичкова завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. Дълги години се занимава с печатни медии в областта на градинарството и цветарството. В agrozona.bg приоритет са й производството и пазарите на плодове и зеленчуци, лозарството и винарство, пазарът на земя и хоби градинарството.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА