Научният елит у нас се събира на конференция за земеделието и хранителните доставки

Лилия Александрова
Лилия Александрова
1 Минути

Институтът по аграрна икономика обяви покана за участие в тазгодишната научна конференция в София, която се провежда под мотото „Земеделие и хранителни доставки: пазари и отражения в политиката“. Събитието ще се проведе на 27-и  28-и октомври и ще продължи традицията и международното сътрудничество, съобщиха организаторите от ИАИ.

Акцентът през тази година ще бъде поставен върху важни теми в развитието на селското стопанство и предизвикателствата, които стоят пред сектора, като например продоволствената сигурност и веригата за доставка на храни, селскостопанските и стоковите пазари, политически насоки в областта на селското стопанство при здравна криза, земеделие и екологичен баланс, кръгова икономика и устойчивост.

Желаещите да направят регистрация за участие в конференцията могат да го направят на e-mail: [email protected]. Крайният срок за подаване на докладите е 30 септември 2020.

За Института по аграрна икономика

Институтът по аграрна икономика е национален институт за аграрикономически изследвания и развитие, издателска дейност в областта на земеделието. Мисията му е да подпомага аграрната политика на държавата чрез изследователска, консултантска, проучвателна и информационна дейност в областта на аграрната икономика и организация, развитието на селските райони, социологията, екологията, управлението на земеделието и хранителните вериги.

Лилия Александрова е журналист в „Агрозона“ от 2013 г. Има магистърска степен по Международни отношения и бакалавърска степен по Бизнес администрация. Интересите ѝ са в областта на политическата интеграция и Европейския съюз, агропредприемачеството, образованието, труда и социалната политика.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА