Напоителни системи отдава под наем три язовира за срок от 3 години

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
2 Минути

“Напоителни системи” ЕАД обявява търгове с тайно наддаване при закрито заседание на Комисия за провеждането им, за отдаване под наем на три язовира за срок от 3 години.

Под наем ще бъдат отдадени язовирите “Долна Митрополия”, “Кулина вода” и “Сивата вода”

Начална тръжна наемна цена за язовир “Долна Митрополия” е определена в размер на 6 844,00лв. годишно без ДДС. 

Търгът ще се проведе  от 11:00 часа в сградата на „Напоителни системи“ ЕАД, град София, бул. „Цар Борис III № 136, ет.3 на 25 януари 2023г. Повторна дата за провеждане на търга е 1 февруари 2023 г.

Начална тръжна цена за язовир “Кулина вода”с площ ог 213,557дка, е в размер на 6 054,00 лв. годишно без ДДС.

Търгът ще се проведе  от 11:00 часа в сградата на „Напоителни системи“ ЕАД, град София, на 26 януари 2023 г. Повторна дата за провеждане на търга е 2-ри февруари 2023г.

Най-ниска е обявената начална тръжна наемна цена за язовир “Сивата вода”. Тя е определена в размер на 5 549,00 лева годишно без ДДС.

Търгът за отдаване под наем на язовир “Сивата вода” ще се проведе  от 11:00 часа в сградата на „Напоителни системи“ ЕАД, град София на 23 януари 2023 г. Повторна дата за търга: 30 януари 2023г.

 

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА