Много висока опасност от пожари за 5 области

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

В пет области от страната има екстремален индекс за опасност от пожари, съобщават от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН.
Областите, за които важи предупреждението са: Добрич, Бургас, Ямбол, Хасково и Кърджали. При този индекс са възможни бързо разпространяващи се много силни пожари с въвличане на дървесните корони.
Много голям индекс за опасност от пожари има в областите: Русе, Силистра, Добрич, Варна, Бургас, Ямбол, Сливен, Стара Загора, Хасково, Кърджали и Смолян. Тази степен на предупреждение означава, че са възможни много силни пожари с частично или пълно въвличане на дървесните корони.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА