Министър Танева към пчеларите: Не следва да имате притеснения, ще правим промените след широко обсъждане

Лилия Александрова
Лилия Александрова
1 Минути

Не следва да имате притеснения. Всички промени, които се налагат, ще ги направим след широко обсъждане. Това заяви министърът на земеделието и храните Десислава Танева на заседание на ресорната парламентарна комисия, предава „Фокус”. Танева присъства на заседание на парламентарната комисия по земеделие и храни, където представители на неправителствени организации в сектор „Пчеларство” обсъждат законодателни предложения относно изменение и допълнение на Закона за пчеларството.

„Не следва да имате притеснения за изменения, които по някакъв начин няма да бъдат обсъдени с вас”, увери министър Танева. „Нека да се опитаме в хода на този дебат да погледнем въпросите от гледна точка на всички в обществото и с консенсус да приемем решенията, които са полезни за всички”, призова министър Танева и коментира, че към отрасъла има все по-голям интерес.

Лилия Александрова е журналист в „Агрозона“ от 2013 г. Има магистърска степен по Международни отношения и бакалавърска степен по Бизнес администрация. Интересите ѝ са в областта на политическата интеграция и Европейския съюз, агропредприемачеството, образованието, труда и социалната политика.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements