Международен панаир Пловдив: С АГРА подкрепяме земеделието и агробизнеса

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
2 Минути

Международното земеделско изложение АГРА се утвърди като най-мащабното събитие за агробизнес на Балканите

31-вото му издание ще се проведе от 20 до 24 февруари в Пловдивския панаир заедно с международните изложби ВИНАРИЯ и ФУДТЕХ. То съчетава най-високите постижения в науката и бизнеса с най-полезните практики за фермерите и специалистите. Обхваща всички сектори и направления на аграрната икономика.

Чрез организацията на АГРА Международен панаир Пловдив подкрепя устойчивото развитие на бизнес средата и фирмите в бранша. Изключително ценно в тази задача е партньорството с Асоциацията на производителите и вносителите на агротехника и технологии (АГРОТЕХ). Благодарение на това партньорство се реализира най-голямата експозиция на едра земеделска техника на закрито. Най-модерните технологии, машини и съоръжения за земеделие и животновъдство ще бъдат експонирани в пет палати. Към момента са наети и над 20 000 кв. м открити площи.

Международната изложба АГРА се наложи в специализираните среди като платформа за иновации, рационализации и нововъведения в земеделието. 31-вото издание ще отговори на най-високите очаквания за интересни новости.

За първи път в рамките на АГРА 2024 посетителите ще видят специализирана експозиция на технологии и средства за съхранение, преработка и обработка на зърно, представени от компании лидери в бранша.

Зърнопроизводителите могат да се запознаят със системи и модели за вентилация на зърно в хоризонтални складове, изградена от телескопични тръби; система за мониторинг на температура на зърно в складове и силози; машина за охлаждане на зърно; машина за белене на слънчоглед; машини за обработка на ориз и оризова арпа; машини за почистване и калибриране на зърно.

Специален акцент в експозицията е производството на енергия от ВЕИ в земеделските стопанства

В изложбеното пространство SPP EXPO / СПП ЕКСПО в Палата №13 фермерите ще разберат как да добавят стойност към реалното производство чрез последно поколение ВЕИ централи и модерни соларни активи. Добавената стойност създава устойчивост, акцентират изложителите на тези иновации.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама