Луковица гладиол за 50 ст. и зелена магнолия за 50 лв. на изложение в столицата

Паулина Йоргова
Паулина Йоргова
1 Минути

Луковица от гладиол се продава за 50 ст на специализираното изложение ФЛОРА 2017 г. в НДК, като цветовете на цветята са различни. По два лева броим за саксийка със стръкче зюмбюл, билките и подправките, с които можем едновременно да си сварим чай, да подправим гозбата и да пречистим въздуха, вървят по 3 лв саксийката различни видове – мащерка, салвия, босилек, мента. По 3,50 са различните цветове лютиче в саксийка. За верните почитатели на мушкатото – то е по 4 лв.

zelena magnoliqЦветето “заешки ушички” върви по 12 лв саксията, с два лева по-евтин е клематисът, 10 лева е и саксийка японски клен. Дървовидният божур можете да си засадите в градината срещу 17 лв, а за зелена магнолия в саксия ще трябва да платите 48 лв.

Днес е вторият ден от специализираното изложение ФЛОРА 2017 г. На изложението се предлагат цветя, посадъчен материал, семена, торове, саксии, козметика, декорации за градината. Събитието започна вчера и ще продължи до неделя. Работното време е от 10 до 19 ч., а входът е свободен.

Паулина Йоргова е завършила икономика на аграрното производство в УНСС и вече повече от 20 години пише за бизнес и финанси, като селското стопанство винаги е било нейния любим ресор. Интересът към тази тематика е основната причина да стане част от екипа на „Агрозона“, където работи като главен редактор от април 2016 година. Развитието на българските села и животът на хората в тях са част от темите, които са свързани с личните и професионалните и интереси. Мечтае някой ден да се завърне към корените си в Добруджа и да работи за добруването на родния си край.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама