Лошото време на Балканите предизвика транспортен хаос

Агрозона
Агрозона
1 Минути

Лошото време на Балканите предизвиква транспортен хаос – полет Загреб-Мостар беше отменен заради буря. Тежка зимна обстановка в Босна и Херцеговина, снегът напълно блокира движението на регионална магистрала в Херцеговина.

Заради заледени и непочистени пътища в Сараево се стигна до тежки задръставния. Регистрирани са десетки леки катастрофи.

Заради лошите метеорологични условия бяха отменени редица полети от и за Истанбул, информира БНТ.

Студена вълна и обилен сняг и в Централна и Южна Италия. Пътищата в региона са проходими при зимни условия.

Във връзка със създалата се ситуация Министерството на външните работи препоръчва на българските граждани, които планират да пътуват от и за тази дестинация, да следят и да се осведомяват предварително чрез медиите за актуалната обстановка.

Avatar photo
Автор: Агрозона
Agrozona.bg e информационен сайт, който представя последните новини и анализи в сектор „Земеделие”, Хранително-вкусовата промишленост и предприемачество в селските райони. Тук ще откриете полезна информация, свързана с възможностите за национално и европейско финансиране на българските фермери, промени в българското и европейското законодателство и тенденциите в селското стопанство в България, Европейския съюз и по света.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама