Изтънчени десерти с натурални съставки представят на БУЛПЕК

Агрозона
Агрозона
4 Минути

25-ото издание на Булпек се провежда с подкрепата на Държавен фонд „Земеделие“

 Хлебопроизводители, сладкари, шоколатиери предлагат на бизнеса изтънчени вкусове с натурални съставки. Всичко това се случва вече 25 години на изложение БУЛПЕК, което от 7 до 10 ноември се провежда паралелно с най-големите в България изложения за хранително-вкусовия и хорека сектора МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД&ДРИНК и СИХРЕ. 25-отото издание на БУЛПЕК се организира от Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите и Интер Експо Център с подкрепата на Държавен фонд „Земеделие“.

Традицията се завръща и в ресторанта

Връщаме се към традициите не само у дома, но и в ресторанта. Бизнесът предлага вкусни десерти за професионалисти в хотелиерството и ресторантьорството. Разходите се оптимизират, а насреща пристига качествен десерт. Специално ново предложение е шоколадова бомба-  нежна основа с ароматна заливка и хрупкав завършек, които задоволяват и най-капризните небца. Познатата на публиката торта САХЕР стъпва на класическия австрийски вариант, но е вече с авторски почерк. Десертът красавица КАФЕ може да се сервира както като нежен сметанов крем, който крие много изненади в себе си, така и като свеж сладолед, с хрупкава обвивка.

По време на изложението ще може да се опитат сладкиши от Дания, приготвени от най-добрите съставки от цял свят са внимателно комбинирани, за да създадат уникална „експлозия“ от вкусове. В производството им са използвани само естествени оцветители и аромати, а глазурата е без титанов диоксид. Сладкишите са приготвени с истинска бърбън ванилия, с истински плодове, а кленовият сироп е изключително полезен.

Четвърт век емоция

Автентичните български вкусове се възраждат. А духът на Италия, Унгария, Австрия, Великобритания, САЩ, Гърция, Румъния, Република Македония, Италия, Тайланд, Холандия нахлуват, за да създадат пълна палитра от светове.

25-ото издание на Булпек се провежда с подкрепата на Държавен фонд „Земеделие“, 25 години традиции и емоция. От 7 до 10 ноември водещите български хлебопроизводители, хлебозаводи и производители на макаронени изделия ще участват на БУЛПЕК. Бизнесът ще открие още машини за подобряване работата на индустрията, допълнително оборудване и инструменти за сладкарството и хлебопроизводството, както и натурални добавки и адитиви.

Сред интересните теми в програмата на международните изложения шест в едно влизат форумите „Храните в клопката на свободния пазар“  и „Чист етикет. Модерно поколение. Споделено преживяване”. Специалистите очакват с нетърпение кулинарно събитие GastronomiX. По време на изложенията ще се проведе и конкурс Златен медал с диплом за качествени и оригинални пазарни продукти.

На МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД&ДРИНК и СИХРЕ ще участват над 500 български и чуждестранни компании. Тази година още по-силно е колективното участие на фирми от Италия и Унгария. За първи път ще участва Департамента по земеделие към посолството на САЩ в София. Посетителите ще видят r богата БИО ЗОНА.

Повече информация за новите продукти и програмата на http://food-exhibitions.bg/index.php/bg/

 

 

Avatar photo
Автор: Агрозона
Agrozona.bg e информационен сайт, който представя последните новини и анализи в сектор „Земеделие”, Хранително-вкусовата промишленост и предприемачество в селските райони. Тук ще откриете полезна информация, свързана с възможностите за национално и европейско финансиране на българските фермери, промени в българското и европейското законодателство и тенденциите в селското стопанство в България, Европейския съюз и по света.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА