Тиквен пай
Хладният уикенд е чудесно време за кулинарни подвизи. Предлагаме ви рецептата за…
EFSA препоръчва фуражите задължително да се изследват за глифозат
Европейската агенция по безопасност на храните (EFSA) препоръчва фуражите задължително да се…
Морето се препълни с хищника чернокоп, той прогони другите риби
Морето тази година изобилства от чернокоп. Рибарите се хвалят с огромни количества…
5 лева за тиква на Хелоуин
5 лв. струват готовите тикви за хелоуин, които може вече да се…
Шоколад от сърцето на Европа
Белгия е вторият в света износител на шоколад, след Германия. През 2015…
Засяваш домати, ражда се общност
... бих му дал, без да плаща дори, всичката своя надежда. Джани…
Печалбата от парниковите емисии отива за разработване на минералните ни извори
Министерството на околната среда и водите (МОСВ) открива пилотна схема с бюджет…
Малката Шампания
Технолог на виното е трети мандат кмет на община Сухиндол, известна с…
Три инвазивни вида откриха учени от БАН
Шипобузест рак, черно дънно сомче и китайски поспаланко – тези интересни и…
Лечение на дихателни проблеми с морска сол вече и у нас
Първата в България стая за солна терапия вече е отворена за посетители.…
Изненадите на изложението „Цветна есен“ в Пловдив
Най-новите тенденции във флористиката и дизайна на градината представя специализираната изложба за…
Производител: „Директните продажби са шанс на фермера да успее“
40 черношарени крави отглежда Христо Василев в село Нефела, Врачанско. Той е…