Готови за рестарт: Изложението Anuga става хибридно

Юлиана Стоичкова
Юлиана Стоичкова
2 Минути

Фокусът тази година ще бъде върху трансформацията на хранителната индустрия

Anuga 2021 придобива нов имидж благодарение на факта, че организаторите на търговския панаир за храни и напитки обещават той да се проведе в две паралелни реалности – дигиталната и реалната. Реалната форма на изложението ще се проведе от 9 до 13 октомври 2021 г в Кьолн.

„За първи път водещите индустриални срещи допълнително се подобряват от новия цифров формат, Anuga @home, от 11.-13.10.2021. Където и да оперирате по света – ние ви предлагаме възможността да бъдете част от хибридното издание на Anuga – независимо дали на място в Кьолн или в цифрова форма.”, казват организаторите.

Водеща в индустрията и новаторска, експертна и надеждна: Anuga също така подкрепя хранително-вкусовата промишленост със своята уникална, динамична сила през 2021 г. Особено сега, в комбинация с Anuga @home, Anuga формира основата за добър бизнес и нови икономически перспективи и ще събере играчите от бранша в цялост на лично ниво и в дигиталния свят.

Ключовата тема за тазгодишното издание ще бъде #transform, със специален фокус върху значителната трансформация, която предстои в хранителната индустрия, съобщават от Euromeat. Anuga активно придружава и оформя този процес на трансформация и в обхвата на новите конгреси и формати за събития се заема с играчите, които променят играта: устойчивост, здраве, удобство и цифровизация. В допълнение към това акцентите на търговския панаир включват вдъхновяващи конференции, които поставят в центъра на вниманието бъдещите разработки и продукти, информират организаторите.

 

ЕТИКЕТИ:
Юлиана Стоичкова завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. Дълги години се занимава с печатни медии в областта на градинарството и цветарството. В agrozona.bg приоритет са й производството и пазарите на плодове и зеленчуци, лозарството и винарство, пазарът на земя и хоби градинарството.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама