До първи април приемат заявки за участие в най-голямото хранително изложение ANUGA

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Първи април е крайният срок за регистрация за участие в изложението ANUGA 2019 в Кьолн, Германия. Участието на български фирми се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия. Събитието ще се проведе от пети до девети октомври тази година. ANUGA  се  провежда веднъж на две години и е най-голямото и известно изложение в областта на хранително-вкусовата промишленост в света.

Водещият световен търговски панаир Ануга е най-важното събитие за хранително-вкусовата промишленост. Със 7 405 изложители и около 165 000 търговски посетители, ANUGA е най-големият търговски панаир в света, ясните световни тенденции са представени в 10 структурирани търговски панаира.

 

ЕТИКЕТИ:
Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама