Горите официално влизат в законите, касаещи агро министерството

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Правителството одобри проект на закон за изменение на Закона за Българската агенция по безопасност на храните.  Промяната е с цел вмъкване на израза “и горите” във всички действащи към момента закони, отнасящи се към функциите на Министерството на земеделието, храните и горите и правомощията на министъра и на заместник-министрите във ведомството. Тя се налага заради разширяването на името на Министерството на земеделието и храните – добавянето на горите в състава на наименованието на институцията.

Припомняме, че горите се върнаха в името на министерството на 4-и май, когато премиерът Бойко Борисов представи новия кабинет пред президента Румен Радев.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама