Фестивал на сърмата и кюфтето очаква Генерал Тошево

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Първият фестивал на сърмата и кюфтето ще се проведе в Генерал Тошево, Добричко, на 8-и ноември на централния площад.  Фестивалът е организиран от общината и Народно читалище „Светлина – 1941”.

По време на кулинарния празник готвачът и шоумен Ути Бъчваров ще приготви емблематичното за празника на Генерал Тошево ястие – зелеви сарми. Който има желание, ще може да се включи в приготвянето им. Освен кулинарното шоу на Ути в рамките на фестивала ще се състои и конкурс за най-вкусна сарма.

За празничното настроение на присъстващите ще се погрижи Професионален фолклорен ансамбъл „Добруджа”.

Празникът ще започне от 13,30 ч. и ще продължи до 17 ч.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements