Фабрика на CASE IH получи приза Фабрика на 2014

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
2 Минути

Фабриката на CNH Industrial в Св. Валентин е удостоена с титлата “Фабрика на годината”, което я прави най-ефективното съоръжение за производство в Австрия. Това е петият път, в който това състезание се провежда, и се счита за най-трудното в сектора за производство в Австрия. Негов домакин е Fraunhofer Österreich и търговското издание Industrie Magazin. “Когато бяхме наградени с “Фабрика на 2014 ” в началото на ноември, нашата фабрика се изкачи в списъка на класацията редом до предишните победители, които включват BMW Motoren, Bosch AG, Magna Steyr и други известни австрийски съоръжения за производство “, заяви доволно мениджъра на фабриката Андреас Кампенхубер.

Убеждаване на журито

“Още от оценката на място, бяхме в състояние да убедим журито в нашите ефективни и професионални процеси и производствени операции. Журито неизбежно бе впечатлено от позитивната нагласа и мотивация на всички служители, които бяха напълно отдадени на непрекъснатото развитие. За мен е особено удоволствие, че журито специално избра да подчертае професионализма и страстта на нашите служители “, заяви Кристиан Хубер, главен изпълнителен директор на CNH Industrial Österreich.

В последния кръг на 6-и ноември във Виена, Мениджъра на фабриката Андреас Кампенхубер, в пряко сравнение с другите номинирани компании, успя да направи убедителна и силна презентация, която напълно убеди журито, изтласквайки го на първото място заедно с Opel Österreich. “Бихме искали да благодарим на целия екип на Св. Валентин за тяхната усилена работа и мотивация, за тяхната последователност и превъзходна работа всеки ден. Нямаше да получим наградата “Фабрика на годината 2014” без подкрепата на целия ни екип “, заяви Кампенхубер.

Източник сп. Farm Forum

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама