Две седмици до старта на Wine&Spirits Show; билетите са в продажба

Мариана Климентиева
Мариана Климентиева
5 Минути

5-ото издание на формата ще предложи неповторима симбиоза с Международните хранителни изложения

13 ноември. Запомнете тази дата. Защото тогава ще бъде даден старт на 4-дневно пътуване, на чиито спирки ще срещаме почти безкраен избор от вина, крафт бири и високоалкохолни напитки, създадени в България и чужбина. Това пътуване е Wine& Spirits Show. За втори път през тази година изложението в Интер Експо Център ангажира вниманието на ценители и любители, собственици и мениджъри на хотели, барове, ресторанти и различни бизнеси, за които наличието на качествени и запомнящи се напитки в продуктовата листа е закон…

„Билетите за 5-ото издание на Wine& Spirits Show са в продажба“, казват организаторите. За да влязат в залите от 13 до 16 ноември, посетителите се нуждаят от около 2 минути, посещавайки iec.urboapp.com. След въвеждане на желания брой билети и избиране начина на плащане, получавате билета на имейла си. На влизане го отворете през телефона си и ще бъдете чекирани. И – Voilà, вече сте сред изобилието от вино, крафт бира и високоалкохолни напитки на Wine&Spirits Show.

И преди да Ви разкрием малко повече за това, което ще откриете за бизнеса и за себе си, е редно да споделим, че успоредно в Интер Експо Център ще се провеждат и Международните хранителни изложения МЕСОМАНИЯ, ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК и ИНТЕРФУД & ДРИНК. С билета си за Wine&Spirits Show може да присъствате на всички изложения за хранително-вкусовия сектор. Накратко, това означава – възможност за среща с хиляди представители на 530 изложители от десетки държави.

Вкусовете от България и чужбина нахлуват в Интер Експо Център

Интересувате се от вината, създадени със сортове, отгледани в Дунавската равнина? Впускайки се в Wine&Spirits Show, ще откриете напитки, приготвени както от легендарната гъмза, така и от пино ноар, сторгозиа, мускат. От Тракийската низина изложителите ще предлагат напитки от мавдруд, памид, червен мискет, мерло, каберне совиньон.

Качествата на черноморския климат ще ни потопят във вина от мускат отонел, димят, шардоне, траминер и др., а Югозападния лозаро-винарски район – в широката мелнишка лоза, мерло и каберне совиньон. С какво ще ни посрещнат производителите и дистрибуторите от Розовата долина? Със сигурност на щандовете ще има напитки от червен мискет, ризлинг, ркацители, мерло и каберне совиньон.

Освен създадени у нас, Wine&Spirits Show ще среща публиката с много чуждестранни напитки. „4-те предишни издания доказаха, че производителите от Балканите създават изключителни напитки, чиито вкусове и аромати са ценени в целия свят“. Многобройни бяха и продуктите от Източна и Западна Европа, Азия и Северна Америка.

Но това далеч не е всичко…

Да, това далеч не е всичко. Защото Wine&Spirits Show ще даде сцена на български и чуждестранните крафт пивовари. От 13 до 16 ноември посетителите ще откриват в залите на Интер Експо Център и разнообразни високоалкохолни напитки от различни кътчета на страната и света. Изложението ще ни срещне и с технологиите от последно поколение – техникии и технологии за създаване на качествени напитки, софтуери за проследяване на различните етапи в отглеждането на насажденията и получаването на крайния продукт и др.

Наред с всичко това ще открием представители на различни бизнес ниши, сред които са модните аксесоари, създавани от корк, крафт храни и др.

Wine&Spirits Show и Международните хранителна изложения ще отворят врати и за поредица от съпътстващи събития, сред които Сетива без граници и брандът „БулевАРТ на вкусовете“, втория „Форум за женско здраве“, реализиран от Момичетата от града, Наградите „Приз Пак”, Latte ARTist, браншови конференции и дискусии, дегустации и др

Производители, дистрибутори на вина и крафт бири и високоалкохолни напитки, гурме храни и създатели на всички онези специални техники, машини и софтуер, от които зависи вдъхновяващият краен продукт, който всички желаем. Среща с всички тях ще предложи посещението на Wine&Spirits Show от 13 до 16 ноември. За да бъдем там, е достатъчно да заявим своя билет от iec.urboapp.com.

 

Мариана Климентиева е магистър по „Журналистика“ в Софийски университет "Климент Охридски". Кариерата ѝ започва през 2004 г. Работила е за водещи печатни и онлайн издания, сред които в."Телеграф", в."Монитор", stolica.bg, economic.bg. Специализира в ресори като земеделие, икономика и актуални новини, като се стреми винаги да поднася задълбочена и обективна информация. В Аgrozona приоритет са й теми, свързани със съвременните тенденции в земеделието, устойчиво развитие, иновации в аграрните технологии и европейски политики за селските райони.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама