Демонстрации с дрон и агроволтаици по време на 9-та Национална среща на земеделските производители

Юлиана Стоичкова
Юлиана Стоичкова
2 Минути

Засилен интерес към най-мащабния земеделски форум у нас, отчитат организаторите от АЗПБ

Националната среща на земеделските производители ще се проведе отново след двегодишна пауза – на 15 и 16 февруари 2023 г. на нова и удобна локация за фермерите от цялата страна, в Kings Valley Medical & Spa Hotel край Казанлък за девети път. 

„Местата за настаняване за първия конферентен ден и гала вечер, са изчерпани. Остават опции за настаняване само за втората вечер на 16.02.2023. От АЗПБ ще дадат възможност всички желаещи да присъстват и през двата дни на семинарната част на форума, в която ще могат да гледат презентациите на нашите официални гости и лектори,“ споделят организаторите на земеделската конференция.

Актуален вариант на програмата можете да видите ТУК. Сред основните теми на фокус ще бъдат: зърнени пазари, въглеродно земеделие, актуални мерки за подпомагане, новите предизвикателства пред сектор „Земеделие“ и други.

Освен богата програма, ви очаква демонстрация със земеделски дрон, който може да извършва прецизни автономни операции на различни терени; а в двора на хотела ще бъде изграден агроволтаик – система за съвместно ползване на земеделска земя за производство на земеделски култури и електроенергия.

По традиция присъстващите ще могат да направят и тестдрайв с някоя от любимите марки автомобили на земеделската общност у нас.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК: HTTPS://BIT.LY/3KOLYHS

Научете повече за темите и лекторите на 9 НС на Земеделските производители в България: https://agrozona.bg/novata-realnost-v-zemedelieto-vav-fokusa-na-devetata-natsionalnata-sreshta-na-zemedelskite

 

Юлиана Стоичкова завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. Дълги години се занимава с печатни медии в областта на градинарството и цветарството. В agrozona.bg приоритет са й производството и пазарите на плодове и зеленчуци, лозарството и винарство, пазарът на земя и хоби градинарството.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА