„Евро Ферт“ с участие в юбилейната национална среща на земеделските производители

Милица Петрова
Милица Петрова
3 Минути

Водени от нашето мото: „За да ражда земята ни повече“, „Евро Ферт“ АД е вече 25 години сигурен партньор на успешния земеделец. И като такъв, не можем да пропуснем да поканим своите приятели и партньори, да посетят щанда на компанията на 20 и 21 март по време на юбилейното издание на 10-та Национална среща на земеделските производители в България. Тя е посветена на 20-годишнина от основаването на Асоциацията на земеделските производители в България. Събитието ще се проведе в „Kings`Valley Medical & Spa“ хотел, в Казанлъшки минерални бани.

Нашите клиенти ще имат възможността да разговарят с представители на компанията относно богатата гама от качествени български минерални торове, които предлагаме на родните земеделци. Нашите продукти печелят все повече привърженици заради своята висока ефективност. Най-предпочитаният сред тях си остава амониевиянитрат „НЕОФЕРТ“ произведен от „Неохим“ АД. Той е сред най-добрите средства за азотно подхранване при почвено-климатичните условия в България. За разлика от други азотни торове, може да се прилага и в периоди с по-високи температури, без опасения от загуби на хранителен елемент поради разграждане. Активният азот се усвоява бързо от растенията, като стимулира нормалното им развитие. Включва в състава си усвояем магнезий, което спомага за повишаване на добивите от зърно при подхранване на житните култури, стабилизира гранулите и свежда до минимум вероятността от разрушаването им в процеса на опаковане, транспортиране и торене. 100% водоразтворимият амониев нитрат „НЕОФЕРТ“ пък съдържа антисбиваща добавка и не образува пяна. Предназначен е за капково напояване, хидропоника и подхранване на плодове, зеленчуци и овошки без опасност от запушване на дюзите.

„Евро Ферт“ предлага още смесени и комбинирани NP и NPK торове, които съдържат азот, фосфор и калий. Такива могат да бъдат изработени в индивидуални комбинации по желание на клиента. Химически продукти, като азот, азотна киселина, амониев бикарбонат, амоняк, амонячна вода, обезсолена вода, въглероден диоксид, кислород и натриев нитрат. Не на последно място, за да спестим ценното време на своите клиенти, компанията разполага със собствен автопарк и може да осигури доставка до всяка точка на страната.

Очакваме Ви на 20 и 21 март 2024 г. в „Kings`Valley Medical & Spa“ хотел, в Казанлъшки минерални бани. Ще имате възможността да зададете своите въпроси към нашите експерти. В случай, че искате да се свържете с нас, може да го направите на:  Телефон за връзка: +359 882 00 57 06; e-mail: [email protected]

 

Милица Петрова е завършила Маркетинг във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий". Работи в отдел "Реклама и Маркетинг" на Agrozona.bg от 2021 г.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА