Балканският ракиен фест започва

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Днес в 12 ч. започва четвъртият Балкански фестивал на ракията и високоалкохолните напитки в зала 6 на НДК. Събитието продължава до неделя с работно време от 12,00 до 20,00 часа. На него ще бъдат представени ракии от български производители и традиционни, високоалкохолни напитки от съседните Турция, Гърция, Македония, Сърбия и други балкански държави. По време на феста ценителите на спиртните напитки могат да дегустират различни марки, подготвени са още мастър класове и лекции. Лица под 18 г. не се допускат.

Общият брой на напитките, които ще бъдат представени в зала 6, надхвърля 250. Миналата година фестивалът е посетен от над 5000 души, а фирмите, които са взели участие в него, са над 30.

И по балкански, за питието ще има и мезе – за пръв път тази година ще бъде осигурена балканска скара от сръбски ресторант. На разположение на посетителите ще има и магазин, откъдето ще могат да си купят любимата напитка на цени на производител.

Цената на билета за вход на събитието е 15 лв.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА