Български ден на виното и деликатесите се провежда днес в Швейцария

Златко Златков
Златко Златков
1 Минути

„Български ден на виното и деликатесите” се провежда днес в швейцарския град Берн по инициатива на Министерството на земеделието и храните и Посолството на България в Берн. Целта на събитието е да бъдат представени българските млечни, месни и продукти на розова основа, които са напълно непознати на швейцарския пазар. Изложението се провежда на централния площад „Waisenhausplatz” и дава възможност за осъществяване на контакти с потенциални швейцарски партньори от хотелиерския и ресторантьорския бранш.

Българските продукти са разположени на площ 953 кв. м. в осем палатки, оборудвани с щандове. По повод събитието Посолството на България в Берн организира и Българска културна вечер. Изпълнителният директор на Изпълнителна агенция по лозата и виното инж. Красимир Коев води българската делегация.

Златко Златков администрира agrozona.bg между 2012 и 2015 година. В неговия профил ще откриете някои публикации на нашите автори в този период сред които Светлана Трифоновска, Марта Йонкова, Анета Стефанова, Диляна Хараланова, Лилия Александрова, Петър Лазов, Георги Джендов и други

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА