Атанаска Николова е новият заместник-министър на околната среда и водите

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Атанаска Николова е назначена за заместник-министър на околната среда и водите от министър- председателя Бойко Борисов, съобщават от пресцентъра на МОСВ.

Атанаска Николова е инженер еколог и инженер по биотехнология от Техническия университет в София с над 20-годишен опит в сферата на опазване на околната среда и устойчивото развитие. Била е заместник-кмет на община Бургас и заместник-министър на околната среда и водите в служебното правителство на проф. Георги Близнашки, припомнят от МОСВ.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements