„Агрион“ с атрактивни кредитни пакети за земеделци

Милица Петрова
Милица Петрова
3 Минути

Лизинг с екстри и отстъпки помага в кризата

В година на лавинорастящи цени на суровините, фермерите все по-често търсят начин да разсрочат задълженията си във времето. В такива момента на помощ идва компанията „Агрион финанс“ – дъщерно дружество на лидера в поземлените отношения „Агрион“.

„Агрион финанс“ предлага по-гъвкави и по-изгодни условия за лизинг на земеделска земя, изцяло отговарящи на потребностите на малки, средни и големи земеделски производители. Паралелно с това компанията дава възможност на клиентите си да получат до 100% финансиране от размера на пазарната оценка на земята, която са си избрали да купят и значително съкращава процедурата и сроковете за отпускане на финансирането. Не се изисква самоучастие при сделката. Това е сериозно облекчение за земеделските производители, които имат възможност да купят имоти, без това да наруши финансовото им планиране или да си набавят нужното финансиране, без да се лишават от активи.

От дружеството обясняват, че лизингът на земя е една от най-търсените услуги.

„С облекчаването на процедурите и намаляването на сроковете, което разработваме през последните години, искаме да дадем възможност на повече земеделски стопани да имат достъп до финансиране, което ще им помогне да бъдат по-конкурентни и да осъществят бизнес плановете си. Продуктите са разработени така, че да отговарят на потребностите на всички, които се занимават със земеделие“, казаха от „Агрион Финанс“.

Цялата информация е достъпна дигитално – през секцията в сайта на „Агрион“.

Сериозно облекчение за фермерите е изготвянето на индивидуален погасителен план за всеки.

Фермерите могат да изберат на колко вноски и кога да изплащат лизинга си, като съобразят тези плащания с приходите, които имат по периоди. Дружеството не начислява такса за разглеждане на документи, липсва и такса ангажимент.

За регистрираните земеделски производители и юридическите лица не се изисква кредитна история и подробен бизнес план, каквито са задължителните условия на други кредитни институции.

„Агрион Финанс“  не удържа такса за разглеждане на документите и за оценка на обезщетението. Пазарната оценка на желаната земеделска земя се извършва от експертите на „Агрион“ и е абсолютно безплатна за лизингополучателя. Размерът на отпуснатото финансиране се определя само от стойността на имота, който се предлага за обезпечение. Това е крачка напред към подпомагането на предприемачи, които тепърва стартират своя бизнес. Предвидена е и възможност дружеството да финансира разходите по прехвърлянето на имота.

Пълната информация за продуктите на „Агрион финанс“ можете да откриете на сайта на компанията на адрес https://bit.ly/3BaHY5t или на националния телефон 0800 111 66.

Милица Петрова е завършила Маркетинг във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий". Работи в отдел "Реклама и Маркетинг" на Agrozona.bg от 2021 г.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама