Данъчните продават 12 дка нива до автомагистрала „Тракия“ (подробности за цената и условия)

Павлина Георгиева
Павлина Георгиева
1 Минути

12 декара – земеделска земя –нива до автомагистрала “Тракия”, с възможност за промяна на предназначението на имота, ще продават данъчните на търг с тайно наддаване на 11 февруари. Първоначалната цена, от която ще стартират наддаванията е 200 хиляди лева, показва справка на сайта на данъчните.
Нивата е достъпна за огледи от 10 до 16 ч. в делнични дни, а за участие в търга се изисква предварително предоставяне на депозит. Земята се намира се в пловдивското село Труд, местност “Таш пара”.

До края на месец февруари на търг ще излязат 33 парцела земеделски земи, ниви и лозя в цялата страна. Цените им ще варират от 397 до 200 000 лева.  Част от тях се намират на територията на Видин, Разлог, Банско, Бургас, Велинград и други, а размерите на земеделските земи са от по- малко от декар до над 15 дка.

Павлина Георгиева завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. В Аgrozona приоритет са й биологичното земеделие и здравословните храни, розопроизводството, пчеларството, ловът и риболовът.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА