Пекинското ЕКСПО по градинарство ще зарадва посетителите с десетки мероприятия

Васил Русев
Васил Русев
1 Минути

Близо 50 мероприятия, целящи да покажат постиженията на Пекин в екологичния напредък и имиджа му на историческо-културен център, ще се проведат в рамките на почивните дни за Празника на труда от 1 до 4 май в Международното изложение по градинарство.

Тези мероприятия целят да покажат развитието на Пекин като международен метрополис и постиженията на града при чуждестранния обмен, съобщава bulgarian.cri.cn.

Над 300 представители от 4 международни организации, 48 държави и региона, правителствени ведомства и компании присъстваха на церемонията по откриването на серията мероприятия, организирани от пекинската управа.

Предвидени са художествени и културни изяви, изложба на нематериално културно наследство, икономически и търговски обмени, професионални конференции и др.

Фестивалът на културата и изкуствата, представен от държавите от Централна и Източна Европа, е включил в програмата си над 100 изпълнители от 18 групи и трупи от 12 държави. Те ще зарадват зрителите с музика, танци, куклено шоу, комедии и др.

Avatar photo
Автор: Васил Русев
Васил е журналист в уебсайт и списание „Агрозона“ от август 2018 година. Роден е през 1983 година в Пловдив. Възпитаник е на Националната професионална гимназия по горско стопанство "Христо Ботев" в град Велинград и на Софийския университет "Св. Климент Охридски". Работи като журналист от повече от 10 г., а опитът му е съсредоточен в длъжностите - репортер, редактор и водещ. Личните му интереси са свързани с историята, политиката, природните процеси и спорта.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА