Първо за годината зарибяване на язовир „Каваците“

Васил Русев
Васил Русев
1 Минути

Рано стартираха кампанията по зарибяване за 2019 година в ЛРС-Попово. В язовир „Каваците“ пуснаха 1 тон шаранчета и по-малка партида сомчета.

Рибките са закупени със средства на сдружението от рибарник в с. Звезда и са с отлично качество. Извозването е преминало без каквито и да е поражения и новодомците бързо са се адаптирали в новата среда, съобщиха от СЛРБ.

В зарибителната акция се включи цялото ръководство, начело с председателя Нешо Неделчев и ръководителя Юрий Николов. Доброволци от града също помогнаха с каквото могат при разселване на рибките.

Avatar photo
Автор: Васил Русев
Васил е журналист в уебсайт и списание „Агрозона“ от август 2018 година. Роден е през 1983 година в Пловдив. Възпитаник е на Националната професионална гимназия по горско стопанство "Христо Ботев" в град Велинград и на Софийския университет "Св. Климент Охридски". Работи като журналист от повече от 10 г., а опитът му е съсредоточен в длъжностите - репортер, редактор и водещ. Личните му интереси са свързани с историята, политиката, природните процеси и спорта.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА